Uitbreiding Trade Port Noord Venlo

Trade Port Noord VenloGoodman Group breidt haar aanwezigheid op Trade Port Noord Venlo uit met een nieuwe warehousecapaciteit van 19.192 m2. De ontwikkeling van de nieuwe, flexibele logistieke unit is het zesde project van Goodman in Venlo. Er worden op dit moment gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten.

De nieuwbouw grenst aan het bestaande Goodman Venlo North Logistics Centre en zal in december 2017 klaar zijn. De logistieke ruimte is voorzien van kantoorruimte en mezzanine en kan onderverdeeld worden in meerdere units. De Goodman beoogt voor het pand een BREEAM ‘Very Good’ certificatie te krijgen.
Goodman heeft in het Logistics Centre al verschillende projecten gerealiseerd voor onder andere DSV, UPS en Nutricia, samen goed voor meer dan 120.000 m2 logistieke ruimte.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *